File de piept de pui cu ardei grasi si cimbru

Printeaza

File de piept de pui cu ardei grasi si cimbru din: ardei grasi, rosii, file de piept de pui, ceapa, usturoi, ulei de masline, bulion, sare, piper, cimbru uscat, oua.

Ingrediente:File_de_piept_de_pui_cu_ardei_grasi_si_cimbru

  • 3 ardei grasi rosii
  • 4 rosii
  • 400 g file de piept de pui
  • 2 cepe
  • 1 catel de usturoi
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1/2 conserva bulion
  • sare
  • piper
  • cimbru uscat
  • 3 oua

 

Mod de preparare:

Ardeii graşi se taie fâşii. Roşiile se crestează şi se opăresc cca 1 min. în apă clocotită. Se scot, se decojesc şi se mărunţesc. Se taie cuburi carnea.

Se toacă ceapa şi usturoiul şi se călesc în ulei încins. Se adaugă cuburile de carne şi se prăjesc. Se adaugă ardei gras şi puţină apă şi se lasă să fiarbă la foc mediu 10 min. Se adaugă roşii şi bulion, sare, piper şi cimbru.

Se bat ouăle, se toarnă cu grijă peste legume şi se lasă să se coacă. Se ornează cu cimbru şi se serveşte cu pâine sau lipie.

File de piept de pui cu ardei grasi si cimbru

File_de_piept_de_pui_cu_ardei_grasi_si_cimbru

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.