File de peste pe pat de legume

Printeaza

File de peste pe pat de legume din: peste, broccoli, fasole verde, gulie, ceapa rosie, ardei iute, otet de vin rosu, zahar brun, dafin, ulei de masline, sare grunjoasa.

Ingrediente: File_de_peste_pe_pat_de_legume

  • 4 fileuri de peşte alb
  • 4-5 bucheţele de broccoli
  • 300 g fasole verde
  • 1 gulie

Ingrediente dulceata de ceapa:

  • 700 g ceapă roşie
  • 1-2 ardei iuţi
  • 60 ml oţet din vin roşu
  • 125 g zahăr brun
  • 60 ml oţet balsamic
  • 1 foaie de dafin
  • 1 lingură de ulei de măsline
  • sare grunjoasă

Mod de preparare:

Pentru dulceaţă, curăţă ardeii şi ceapa şi taie-le julien. Pune-le în uleiul încins, cu puţină sare şi foaia de dafin. Lasă un sfert de oră pe foc şi adaugă zahărul brun, apoi amestecă. După ce s-a topit zahărul, pune oţeturile şi lasă pe foc până când dulceaţa scade şi e legată. Dă deoparte.

Fierbe al dente bucheţelele de broccoli, fasolea verde şi gulia tăiată bastonaşe, iar peştele pregăteşte-l simplu, pe grill sau într-o tigaie teflonată.

Serveşte fiecare file de peşte pe pat de legume, cu dulceaţă de ceapă din belşug.

File de peste pe pat de legume

File_de_peste_pe_pat_de_legume

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.