File de peste cu sos iute de rosii

Printeaza

File de peste cu sos iute de rosii din: file de peste, ardei, rosii, suc de rosii, ceapa, ulei, sare, piper, boia de ardei iute.

IngredienteFile_de_peste_cu_sos_iute_de_rosii

  • 4 fileuri de peşte
  • 2 ardei roşii
  • 4 roşii
  • 200 ml suc de roşii
  • 1/2 ceapă
  • 3 linguri ulei
  • sare si piper
  • boia de ardei iute, după gust

Mod de preparare:

Tai ceapa şi o pui la călit în ulei încins. Când a devenit sticloasă, adaugi ardeii tăiaţi cubuleţe şi roşiile mărunţite.

Laşi să fiarbă până se înmoaie puţin ardeii, după care adaugi sucul de roşii, boiaua de ardei iute, sare şi piper, după gust.

Mai laşi pe foc 5 minute şi dai deoparte. Dai cu sare şi piper peştele şi-l frigi câteva minute pe ambele părţi, pe grătar. Il serveşti cald, alături de sos.

File de peste cu sos iute de rosii

File_de_peste_cu_sos_iute_de_rosii

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.