Filé de peste cu oua pe pat de legume

Printeaza

Filé de peste cu oua pe pat de legume din: cartofi, oua, ciuperci, ulei, fileuri de cod, lapte, ou, cascaval, patrunjel, piper si sare.

Ingrediente:

  • 1 kg cartofi
  • 4 ouă fierte tari
  • 200 g ciuperci din conservă
  • 3 linguri ulei
  • 700 g fileuri de cod congelate
  • 150 ml lapte
  • 1 ou
  • 100 g cașcaval ras
  • pătrunjel tocat
  • piper măcinat
  • sare

 

Mod de preparare:

Se fierb cartofii în coajă, apoi se decojesc și se taie felii, la fel ca ouăle fierte tari.

Se încinge într-o tigaie 1 lingură de ulei și se prăjesc ciupercile. Se lasă să se decongeleze fileurile de cod, se spală, se șterg și se taie bucățele.

Se încinge cuptorul la 180 °C. Se unge o formă de sufleu cu restul de ulei și se tapetează cu felii de cartofi și de ou, alternând cu bucăți de pește și ciuperci.

Se bate oul cu lapte și se adaugă cașcaval ras, sare și piper. Se toarnă amestecul în formă și se coace cca 35 min.

 

Pofta buna!

1 comentariu

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.