File de cod cu piure de mazare

Printeaza

File de cod cu piure de mazare din: file de cod, smantana, telemea, branza de vaci, mustar, mazare, smantana, sare, piper.

Ingrediente:File_de_cod_cu_piure_de_mazare

  • 4 fileuri de cod
  • 4 linguri smântână
  • 4 linguri telemea rasa
  • 4 linguri brânză de vaci
  • 4 linguriţe muştar picant

Pentru garnitură:

  • 100 g mazăre
  • 100 ml smantana
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se amesţecă foarte bine smântână, brânza de vaci şi telemeaua. Se adaugă apoi jumătate din cantitatea de muştar, se amestecă si se gustă. Dacă e suficient de picant, nu se mai adaugă restul muştarului.

Se aşază cele patru fileuri bine scurse într-o tavă de cuptor. Se acoperă cu amestecul de brânză şi muştar şi se dau 20 de minute la cuptor.

Intre timp, se fierbe mazărea în apă cu sare, se scoate, se mixează si se amestecă apoi cu smântână. Se potriveşte gustul de sare şi piper. Se serveşte ca garnitură pentru peşte.

File de cod cu piure de mazare

File_de_cod_cu_piure_de_mazare

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.