File de biban cu sos de ciuperci

Printeaza

File de biban cu sos de ciuperci din: file de biban, unt, ulei, faina, lapte, ciuperci, lamaie, dafin, sare, piper, patrunjel.

Ingrediente:File de biban cu sos de ciuperci

  • 500 g file de biban
  • 25 g unt
  • 1 linguriţă ulei
  • 1 lingură făină
  • 150 ml lapte
  • 8-10 ciuperci
  • zeama de la 1/2 lămâie
  • 2 frunze dafin
  • sare
  • piper
  • pătrunjel verde

 

Mod de preparare:

Intr-o tigaie topesti untul, adaugi faina si dupa 2-3 minute pui încet laptele. Amesteci bine, adaugi ciupercile tăiate şi condimentate. Fierbi compoziţia 4-5 minute la foc mediu. Pui peştele într-o formă de iena, unsă cu ulei şi deasupra torni compoziţia.

Acoperi cu folie de aluminiu sau pui capacul formei, în cuptorul preîncălzit laşi la copt 10-15 minute. Inainte de servire presari pătrunjel tocat.

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.