Fidea cu ciuperci

Printeaza

Fidea cu ciuperci din: fidea, ardei, chili, ciuperci, usturoi, ghimbir, ulei de susan, mustar, sare, piper.

Ingrediente:Fidea_cu_ciuperci

  • 100 g fidea de fasole
  • câte 1 ardei roşu şi galben
  • 3-4 chili iuţi
  • 300 g ciuperci
  • 3 căţei de usturoi
  • 1 buc. ghimbir proaspăt (2 cm)
  • 6-7 linguri ulei de susan
  • sare
  • piper
  • praf de muştar
  • 1 lingură sos de chili
  • 125 ml fond de ciuperci (gata preparat)

 

Mod de preparare:

Fideaua se lasă în apă caldă până s-a înmuiat. Apoi, se lasă la scurs şi se taie bucăţi de 3-4 cm.

Ardeii şi chilii se taie în jumătate, se curăţă de seminţe şi se spală. Apoi se taie bucăţi mici. Ciupercile se curată si se taie bucăţi. Căţeii de usturoi şi ghimbirul se curăţă si se taie mărunt.

Se încinge uleiul în wok şi se adaugă legumele pe rând şi se prăjesc cca 3-4 minute, amestecând. Se adaugă fideaua şi se mai lasă la prăjit 1 minut, amestecând continuu.

Compoziţia se condimentează cu mirodenii şi apoi se adaugă sosul de chili şi fondul de ciuperci. Totul se fierbe cca 4-5 minute la foc mediu.

Fideaua se pune în farfurij împreună cu ciupercile şi cu legumele, şi se servesc.

Fidea cu ciuperci

Fidea_cu_ciuperci

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.