Ficatei de vita cu ceapa si marar

Printeaza

Ficatei de vita cu ceapa si marar din: ficatei de vita, ceapa, marar, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Ficatei_de_vita_cu_ceapa_si_marar

  • 400 g ficat de vita
  • o ceapa mare, alba
  • o legatura marar
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Ficatul se curăţă de eventualele pieliţe, se spală şi se lasă la scurs. In ulei încins se pune ceapa la călit si, după ce se înmoaie, se pune ficatul tăiat felii. Se presară cu sare şi se lasă la călit până ce îşi schimbă culoarea.

Se pune apă, puţin câte puţin, şi se fierbe sub capac maximum 30 de minute. Se potriveşte gustul de sare şi piper, se trage vasul de pe foc şi se adaugă mărarul tocat mărunt.

Ficatei de vita cu ceapa si marar

Ficatei_de_vita_cu_ceapa_si_marar

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.