Ficatei picanti cu ceapa

Printeaza

Ficatei picanti cu ceapa din: ficatei, rosii, unt, vin alb, sare, piper, ardei, patrunjel.

Ingrediente:Ficatei_picanti_cu_ceapa

  • 500 g ficăţei de pasăre
  • 3 cepe roşii
  • 100 g unt
  • 300 ml vin alb sec sau apă
  • sare
  • piper
  • 2 ardei iuţi verzi
  • 2-3 fire pătrunjel

 

Mod de preparare:

Se spală ficăţeii, se curăţă de fibrele albe si se lasă la scurs.

Ceapa se taie peştişori şi se pune la călit în unt topit. Se presară sare. După ce s-a înmuiat se adaugă ficăţeii, se lasă să se albească uniform şi se toarnă vinul sau apa.

Se pune capac si se lasă aşa pentru 20 de minute pe foc. Se serveşte cu piper, ardei iute verde tăiat rondele şi pătrunjel.

Ficatei picanti cu ceapa

Ficatei_picanti_cu_ceapa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.