Ficatei la cuptor

Printeaza

Ficatei la cuptor din: ficatei, cartofi, lapte, bulion, ceapa, usturoi, patrunjel, boia.

Ingrediente:Ficatei_picanti_cu_ceapa

  • 1 kg ficăţei
  • 3-4 cartofi
  • 1/2 l lapte
  • 3 linguri bulion
  • 1 ceapă
  • 3-4 căţei de usturoi
  • pătrunjel verde
  • boia dulce

 

Mod de preparare:

Speli bine ficăţeii şi îi fierbi timp de 5 minute în lapte. Tai cartofii cubuleţe şi îi pui alături de ficăţei.

Adaugi usturoiul pisat, ceapa tăiată fideluţă, boiaua, sare şi piper. Completezi cu apă şi dai tava la cuptor, la foc mic.

Când sunt aproape fierţi, adaugi bulionul şi pătrunjelul tocat mărunt. Dai din nou cartofii la cuptor şi îi laşi acolo până scade zeama, să se rumenească puţin.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.