Ficatei de pui cu dovlecel pane

Printeaza

Ficatei de pui cu dovlecel pane din: ficatei de pui, dovlecei, faina, branza topita, masline, sare si piper.

 

Ingrediente:Ficatei de pui cu dovlecel pane

  • 500 g ficatei pui
  • 2 dovlecei
  • 2 oua
  • 2 linguri faina
  • branza topita
  • masline fara samburi
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Dovleceii se curata de coaja, se taie rondele. Ouale se bat si se amesteca cu faina, sare si piper. Se poate adauga si putin lapte. Dovleceii se trec prin compozitie si se prajesc in ulei.

Ficateii se fierb 10 minute inainte de a se praji in ulei.

Se aseaza pe o farfurie si se orneaza cu branza topita si masline.

 

Pofta buna!

 

Sumar
recipe image
Nume reteta
Ficatei de pui cu dovlecel pane
Autor
Publicat pe
Timp preparare
Timp de gatire
Timp total
Medie rating
0graygraygraygraygray Based on 1 Review(s)

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.