Ficăţei de pasăre cu ghimbir si coriandru

Printeaza

Ficăţei de pasăre cu ghimbir si coriandru 

Ingrediente:Ficăţei de pasăre cu ghimbir si coriandru

  • 3 cepe
  • 1 bucată de 2-3 cm de ghimbir proaspăt
  • crenguţe de coriandru proaspăt, sfărâmate
  • 2 linguri de ulei de măsline
  • 500 g ficăţei de pasăre
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Tocaţi ceapa. Curăţaţi ghimbirul şi răzuiţi-l. Sârâmaţi crenguţele de coriandru proaspăt.

Căliţi ceapa la foc mic, într-o tigaie cu ulei de măsline. Când ceapa este moale, adăugaţi ficăţeii de pasăre. Lăsaţi la foc mic timp de 10 minute, întorcând bucăţelele pentru a se prăji bine pe toate feţele. Potriviţi de sare şi piper.

Adăugaţi ghimbirul ras şi coriandrul, continuaţi prăjirea timp de 4-5 minute, amestecând. Serviţi cald, alături de salată verde.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.