Ficat sote

Printeaza

Ficat sote din: ficat, ceapa, unt, smantana, sare, ciuperci, vin.

Ingrediente:Ficat sote

  • 500 g ficat
  • 2 cepe
  • 2 linguri unt
  • 4 linguri smântână
  • sare
  • 10 ciuperci
  • un păhărel vin

 

Mod de preparare:

Se curăţă ficatul de vine şi se taie felii c.are se prăjesc în unt.

Apoi, împreună cu ciupercile, se fierb înăbuşit. Se adaugă puţină sare şi se prepară sosul cu vin şi smântână. Se toarnă peste ficatul cu ciuperci şi se mai lasăi să dea în două-trei clocote.

Se serveşte cald.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.