Ficat in aspic

Printeaza

Ficat in aspic din: ficat de porc, picioare de porc, lapte, castravete acru, morcovi, oua, masline, patrunjel, sare.

Ingrediente:Ficat in aspic

  • 1 ficat de porc
  • 2 picioare de porc
  • 500 ml lapte
  • 1 castravete acru
  • 2 morcovi
  • 2 ouă
  • 10 măsline
  • 1 legătură de pătrunjel
  • sare

 

Mod de preparare:

Laşi ficatul în lapte pentru o oră să se frăgezească. Cureţi şi speli apoi picioarele de porc şi le pui lpe toate la fiert în vase diferite, în apă cu sare. într-un vas mic fierbi şi ouăle. Când sunt toate fierte le laşi să se răcească, apoi tai felii ouăle şi ficatul, iar morcovul şi cas­travetele rondele.

Aşezi în mai multe vase feliile de ficat şi de ouă, rondelele de morcovi şi de castravete, măslinele fără sâmburi şi frunzele de pătrunjel. Torni zeama în care a fiert carnea de porc şi dai la rece pentru o zi.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.