Ficat de viţel pane

Printeaza

Ficat de viţel pane

Ingrediente:Ficat de viţel pane

  • 500 g ficat
  • 2 ouă
  • 60 g făină
  • 100 g pesmet
  • 150 g ulei
  • sare

 

Mod de preparare:

Ficatul se taie în felii subţiri, se presară cu sare, se tăvă­leşte în făină, se dă prin ou bătut şi in pesmet.

Se pune la prăjit in ulei bine încins, prăjindu-se pe ambele părţi pină se rumeneşte.

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • ficat de vita pane
  • ficat de vitel
  • https://www restaurantedelux ro/ficat-de-vitel-pane html

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.