Ficat de vita cu mamaliguta si usturoi

Printeaza

Ficat de vita cu mamaliguta si usturoi

Ingrediente:Ficat de vita cu mamaliguta si usturoi

  • 1 kg ficat
  • 200 g mălai
  • 200 g smântână
  • 100 g usturoi
  • sare
  • piper
  • 300 ml de ulei

 

Mod de preparare:

Ficatul se porţioneazăşi se bate cu ciocanul, apoi se dă prin mălai şi se prăjeşte în ulei încins.

După ce s-a prăjit, se aşează pe platou ornat cu mentăşi se serveşte cu mămăligăşi usturoi bătut amestecat cu smântână.

Mămăliga se face din 800 g malai, 1,5 l de apă şi sare după gust.

Usturoiul se curăţă, se bate bine, apoi se adaugă smântână, sare şi piper.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.