Ficat de gasca cu fructe

Printeaza

Ficat de gasca cu fructe din: ficat de gasca, faina, unt, piersici, vin, coaniac, scortisoara.

Ingrediente:Ficat de gasca cu fructe

  • 600 g ficat de gâscă, feliat
  • făină
  • 150 g unt
  • 2 piersici, tăiate în felii
  • 50 ml vin roşu, dulce
  • 50 ml coniac
  • scorţişoară măcinată

 

Mod de preparare:

Asezonează ficatul cu sare şi piper. Dă-l prin făină, acoperă-l bine, apoi scutură făina în exces. Topeşte jumătate din cantitatea de unt într-o tigaie şi prăjeşte ficatul pe toate părţile, până se rumeneşte.

Scoate-l din tigaie şi păstrează-l la cald.

Pune piersicile în tigaie, prăjeşte-le rapid, apoi toarnă peste ele vinul şi coniacul. Adaugă untul rămas şi un praf de scorţişoară, dă în fiert, apoi stinge focul.

Serveste ficatul cu piersici si sos.

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • https://www restaurantedelux ro/tag/ficat-de-gasca

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.