Ficat cu paste si smantană

Printeaza

Ficat cu paste si smantană

Ingrediente:Ficat cu paste si smantană

  • 300 g ficat
  • 350 g paste
  • 1 pahar smântână
  • 50 g unt
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Pui pastele la fiert în apă puţin sărată, cureţi apoi ficatul, îl tai în bucăţi potrivite şi îl fierbi pe baie de aburi.

După ce au fiert, pui bucăţile de ficat pe grătarul fierbinte şi le frigi.

Amesteci apoi pastele fierte şi scurse cu smântână, untul, pui sare şi piper după gust, le aşezi pe platou cu ficatul fript şi le aduci fierbinţi la masă.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.