Felii de sfecla rosie cu usturoi

Printeaza

 

Se fierb 3-4 sfecle rosii, se curata si se taie rondele. Se caleste o ceapa mai mare in mai mult ulei si se face un mujdei de usturoi tip maioneza (se freaca cu ulei si putina zeama de lamaie).

Intr-o farfurie intinsa se alterneaza felii de sfecla pudrate cu sare, cepa calita si usturoi.

Felii de sfecla rosie cu usturoi

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. O sa incerc si eu, desi sfecla cruda e cam pamantie la gust asa… cel putin asa mi se pare mie

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.