Felii de porc in sos dulce

Printeaza

Felii de porc in sos dulce din: carne de porc, zahar, usturoi, vin, untura, sos de soia.

Ingrediente:Felii de porc in sos dulce

  • 200 g carne de porc
  • 1 lingură de zahăr
  • 50 g usturoi verde sau uscat
  • 1 lingură vin
  • 3 linguri untură
  • 1 linguriţă glutamat de sodiu
  • 1 lingură sos de soia

 

Mod de preparare:

Se fierbe carnea timp de douăzeci şi cinci de minute în apă. Se scoate din oală şi, după ce se răceşte, se taie felii de şapte centimetri lungime şi un centimetru grosime.

Se înlătură părţile dure ale usturoiului, după care se taie bucăţi de trei centimetri. Se spală. Se încinge tigaia, se pune untura în ea şi, după ce s-a topit, se adaugă usturoiul şi se amestecă, aproximativ un minut.

Se adaugă carnea şi vinul. Se amestecă până începe să îşi degajă aroma. Se adaugă sosul de soia, zahărul şi glutamatul de sodiu şi se amestecă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.