Felii de ciocolata

Printeaza

Felii de ciocolata din: oua, zahar pudra, faina, cacao, frisca, ciocolata, faina, unt.

Ingrediente:Felii_de_ciocolata

pentru brat:

  • 5 oua
  • 150 g zahar pudra
  • 135 g faina
  • 15 g cacao

pentru crema:

  • 200 ml frisca lichida
  • 200 g ciocolata neagra

pentru tava:

  • faina
  • unt

 

Mod de preparare:

Se amestecă făina si cacaua şi se mixează ouăle cu zahărul până ce amestecul îşi triplează volumul. Se adaugă amestecul de făină-cacao şi se încorporează bine. Se toarnă în forma de copt unsă cu unt şi tapetată cu făină şi se coace pentru 20 de minute.

Se lasă blatul să se răcorească în tavă şi apoi se scoate şi se lasă să se răcească în totalitate. Pentru cremă, ciocolata ruptă bucăţi se pune într-un vas, se toarnă frişca fierbinte şi se amestecă pentru a se topi ciocolata. Se lasă să se răcească şi apoi se aşază peste blat.

Felii de ciocolata

Felii_de_ciocolata

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.