Fazan la cuptor cu cartofi prajiti

Printeaza

Fazan la cuptor cu cartofi prajiti din: fazan, slanina, unt, cartofi, verdeata, salata, sare, piper.

Ingrediente:

  • 1 fazan
  • 200 g slănina crudă
  • sare
  • piper
  • 1 pîine neagră
  • 150 g unt sau ulei
  • 500 g cartofi
  • verdeaţă
  • salata

 

Mod de preparare:

Se curăţă fazanul de pene fără a se opări şi cînd este bine curăţat se trece prin flacără, se şterge cu un şervet înmuiat m vin sau otet diluat. Se dă sare, piper şi puţin cimbru, se frige la cuptor 40 minute.

Dacă este slab se înveleşte pasărea cu slănină crudă.

Se aşază pe platou cu şervet garnisit cu ver­deaţă. Se serveşte cu cartofi prajiti si salata.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.