Fazan fript

Printeaza

Fazan fript

Ingrediente:

Fazan fript

  • fazan
  • foi de viţă
  • slănină
  • ulei
  • sare

 

Mod de preparare:

Fazanul se ţine în penaj 5—8 zile, apoi se curăţă, se înveleşte în foi de viţă şi slănină tăiată în felii foarte subţiri, care se leagă cu o sfoară subţire ca să nu cadă.

Se înăbuşe în ulei într-un vas acoperit. Vînatul se întoarce des de pe o parte pe alta, adăugind din cînd în cînd cite puţină apă, ca să nu se ardă.

Se sărează la urmă, cînd este moale (se strînge cu degetul pulpa piciorului). La fel se prepară şi alte păsări de vînat.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.