Fazan cu varza

Printeaza

Fazan cu varza din: fazan, varza acra, untdelemn, slanina, vin alb, ceapa, boia, smantana.

Ingrediente:Fazan cu varza

  • un fazan mare
  • 750 g varză acră
  • 4 linguri untdelemn sau 60 g untură
  • 100 g slănină afumată
  • un pahar vin alb
  • o ceapă mică roşie
  • un vârf de cuţit boia de ardei
  • 200 ml smântână

 

Mod de preparare:

Se împănează fazanul cu bucăţele de slănină afumată şi se fierbe înăbuşit cu vinul.

Intr-un alt vas se căleşte ceapa în untură, se presară cu boia, se adaugă varza tăiată fideluţă şi se căleşte cu puţină apă. Apoi se aşează varza într-o tavă, deasupra se pune fazanul, peste el smântână, şi se lasă în cuptor până varza absoabe toată smântână şi fazanul s-a rumenit.

Se tranşează fazanul în bucăţi care se servesc aşezate pe varză.

 

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • reteta fazan pe varza

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.