Fatteh cu pui

Printeaza

Fatteh cu pui

Ingrediente:Fatteh cu pui

  • piept de pui bucatele
  • piine arabeasca (lipie)
  • tahina (ulei de susan)
  • 500 g iaurt
  • usturoi(praf)
  • boia de ardei iute
  • condimente pui
  • lamiie
  • 2-3 linguri ulei de masline

Mod de preparare:

Bucatelele de pui se fierb in apa cu condimente (piper, foi de dafin, boia, curry), intre timp piinea se rupe bucatele mici si se prajeste foarte putin in ulei.

Pentru sos: se amesteca iaurtul cu 2-3 linguri de tahina cu praf de usturoi si lamiie dupa gust.
Se asaza piinea prajita pe un platou, peste ea se pune puiul si peste pui se aseaza sosul.

Se prajesc 2 linguri de boia de ardei in uleiul de masline citeva secunde si apoi se toarna peste
compozitia din platou.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.