Fasole verde

Printeaza

Fasole verde din: fasole verde pastai, ulei, coriandru, usturoi, apa, sare, piper.

Ingrediente:Fasole verde

  • 1 kg fasole verde păstăi
  • 1 pahar ulei de măsline
  • 2 linguri coriandru verde, tocat
  • 1 căţel usturoi pisat
  • 1 pahar apă caldă
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Se spală şi se taie bucăţi mici păstăile de fasole. Se spală din nou, cu multă apă şi se lasă la scurs. în uleiul bine încins dintr-un vas, se călesc împreună usturoiul şi coriandrul până ce primul s-a înmuiat.

Se adaugă făina şi fasolea şi se trece pe foc domol, amestecându-se totul din când în când. Se lasă aproximativ un sfert de oră, timp în care se sărează şi se piperează, completându-se, ori de câte ori este nevoie, cu apă caldă.

Se amestecă continuu, până ce păstăile s-au fiert şi sosul a căpătat consistenţă.

Se serveşte caldă, cu rondele de ridiche.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.