Fasole verde cu sos tomat

Printeaza

Fasole verde cu sos tomat din: fasole verde, ceapa, rosii, sare, piper, ardei iute.

Ingrediente:Fasole verde cu sos tomat

  • 1 kg fasole verde
  • 2 cepe potrivite
  • 6 roşii
  • 1 ardei iute
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Fasolea se curăţă, se spală şi se pune într-o cratiţă, o dată cu ceapa tăiată mărunt, ardeiul iute, tocat fin şi uleiul.

Se căleşte totul puţin şi se adaugă roşiile tăiate cubuleţe. Se sărează şi se piperează. Se adaugă puţină apă şi se lasă să fiarbă la foc mic, aproximativ o oră.

Se serveşte cu rondele de ridichie sau felii de roşii.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.