Fasole verde cu tarhon, masline si ceapa verde

Printeaza

Fasole verde cu tarhon, masline si ceapa verde din: fasole verde, ceapa verde, ulei de masline, masline, zeama de lamaie, tarhon.

Ingrediente:Fasole_verde_cu_tarhon_masline_si_ceapa_verde

  • 400 g fasole verde, capetele indepartate
  • 12 cepe verzi, capete indepartate
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1 mana de masline negre mici
  • 1 strop de zeama de lamaie
  • 1 mana de tarhon, tocat mare

 

Mod de preparare:

Fierbe fasolea în apă clocotită timp de 3-4 minute, cât să rămână al dente, adăugând ceapa verde în ultimele 2 minute. Scufundă legumele în apă rece ca gheaţa, apoi scurge-le şi pune-le deoparte. Incinge uleiul într-o tigaie, pune legumele şi încălzeşte-le.

Adaugă măslinele, mai ţine-le pe foc puţin, apoi dă-le la o parte şi încorporează zeama de lămâie, tarhonul, puţină sare şi piper.

 

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Scot tahonul ca nu-mi place si e perfecta ca si garnitura

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.