Fasole verde cu sos de rosii si marar

Printeaza

Fasole verde cu sos de rosii si marar din: fasole verde, ulei, suc de roşii, mărar, sare.

Fasole verde cu sos de rosii si marar

Ingrediente:

  • 1 kg fasole verde
  • 4 ceaşcă ulei
  • 1 cană suc de roşii
  • mărar tocat
  • sare

Mod de preparare:

Se curăţă fasolea, se spală şi se pune să fiarbă înăbuşit cu o cană de apă caldă. După o oră, se adaugă uleiul şi sarea necesară, se mai fierbe o jumătate de oră la foc mic, apoi se stinge focul.

Se acoperă fasolea cu suc de roşii puţin îndulcit, se scade la cuptor 10 minute, se adaugă mărar tocat şi se serveşte rece.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.