Fasole verde cu piept de pui

Printeaza

Fasole verde cu piept de pui din: piept de pui, fasole pastai, rosii, ulei, usturoi, sare, piper, marar, patrunjel.

Ingrediente:Fasole_verde_cu_piept_de_pui

  • 1 piept mare de pui
  • 1 kg fasole pastai
  • 2 rosii
  • 2 linguri cu ulei
  • 3-4 catei de usturoi
  • sare
  • piper boabe
  • marar si patrunjel tocate

 

 

Mod de preparare:

Curăţaţi fasolea de vârfuri şi codiţe, rupeţi bucăţi, spălaţi cu apă călduţă şi puneţi la fiert cu 1 cană cu apă care clocoteşte.

Faceţi focul mic, fierbeţi fasolea 30 min cu vasul acoperit.

Când s-a înmuiat puneţi peste fasole: 2 roşii de cojite, tăiate felii subţiri, usturoi tocat, sare, şi piper boabe.

Continuaţi fierberea 10 min.

Tăiaţi pieptul puiului fiert pentru felul întâi în 4-6 felii potrivit de groase, rumeniţi în ulei fierbinte, treceţi cu ulei cu tot în cratiţa cu fasole.

Clocotiţi totul 1 min. Serviţi mâncarea caldă, bine scăzută, cu pâine feliată şi vin alb dulceag.

Fasole verde cu piept de pui

Fasole_verde_cu_piept_de_pui

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.