Fasole verde cu cascaval

Printeaza

Fasole verde cu cascaval din: fasole, mazare, unt, svaiter, sare, piper.

Ingrediente:Fasole verde cu cascaval

  • 200 g fasole verde
  • 200 g mazăre
  • 125 g şvaiţer şi caşcaval
  • sare
  • piper
  • unt

 

Mod de preparare:

Incinge grillul la temperatura maximă.

Opăreşte câteva minute 200 g fasole verde şi 200 g mazăre în apă clocotindă cu sare. Scurge de lichid, adaugă un cub de unt şi amestecă; adaugă sare şi piper proaspăt măcinat şi transferă într-un vas rezistent la cuptor, în straturi alternând cu 125 g şvaiţer şi caşcaval răzuit.

Ultimul strat trebuie să fie de caşcaval; dă la grill 2-3 minute, până când se rumeneşte.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.