Fasole tucara cu rosii

Printeaza

 Fasole tucara cu rosii

Ingrediente:Fasole tucara cu rosii

  • 800 g fasole ţucără
  • 500 g roşii
  • sare
  • piper
  • 6 căţei de usturoi
  • 50 g unt
  • 1legătură de verdeaţă

 

Mod de preparare:

Fasolea se curăţă, se spală şi se rupe în două, apoi se fierbe in apă cu sare timp de 12-15 minute şi se strecoară.

Se pune într-o cratiţă cu roşiile cură­ţate şi tăiate sferturi, sare, piper, usturoiul şi untul.

Se dă la cuptor sau pe plită (cu capac) pină ce a scăzut şi se pune verdeaţă tocată.

Se poate servi şi rece preparată insă numai cu ulei.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.