Fasole prajita

Printeaza

Fasole prajita din: unt, ceapa, boabe de mustar, rosii, usturoi, zahar brun, pulpa de rosie, cimbru, rozmarin, fasole, frunze de busuioc.

Ingrediente:Fasole_prajita

  • 2 linguri unt
  • 1 ceapa maruntita
  • 1 lingurita boabe de mustar
  • 400 g rosii din conserva
  • 1 catel de usturoi, maruntit
  • 2 lingurite zahar brun
  • 5 linguri pulpa de rosie (bulion)
  • 2 lingurite ierburi uscate (cimbru, rozmarin)
  • 600 g fasole fiarta (scursa de apa)
  • frunze de busuioc proaspat

 

Mod de preparare:

Incălzeşti untul şi căleşti puţin ceapa, iar apoi adaugi muştarul boabe şi amesteci totul pentru 1 minut. Adaugi roşiile din conservă, usturoiul, zahărul, buli­onul şi ierburile, după care găteşti neacoperit, pen­tru 5 minute, lei de pe foc şi laşi puţin la răcit.

Treci amestecul prin blender, apoi adaugi sosul în tigaie şi pui fasolea. Laşi la foc mediu 15 minute. Adaugi frunzele de busuioc şi serveşti cu pâine prăjită. Poti adaugă puţină pastă de ardei, dacă doreşti ca gustul să fie puţin picant.

Fasole prajita

Fasole_prajita

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.