Fasole murata

Printeaza

Fasole murata din: fasole, otet pentru muraturi, ceapa rosie.

Ingrediente:

  • fasole
  • otet pentru muraturi
  • ceapa rosie

 

 

 

Mod de preparare:

Taie capetele de la 1kg de fasole verde. Prepară o saramură, apoi adaugă fasolea verde.

Las-o la înmuiat peste noapte, apoi clăteşte-o şi scurge-o. Pregăteşte oţetul pentru murat , adăugând 1 ceapă roşie tocată fin.

Pune fasolea în borcane, apoi toarnă peste ea oţetul fierbinte şi sigilează borcanele.

Murăturile sunt gata de consum după 2 săptămâni sau mai mult, dacă vrei.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Reteta zilei: Fasole verde murata

Fasole verde murata din: fasole verde, usturoi, marar, ardei chili, piper, apa, otet, sare.   Ingrediente: 1 kg fasole verde 2 catei de usturoi 1 lingurita de marar uscat 2 ardei chili rosii ¼ lingurita piper Ingrediente pentru saramura: 5 cani de apa 5 cesti de otet ½ ceasca de sare   Mod de preparare: […]

 

Fasole verde conservata pentru iarna

Fasole verde conservata pentru iarna din: fasole verde, ulei, ceapa alba, rosii, sare. Ingrediente: 5 kg fasole verde 7 l ulei 9 cepe albe 3 kg rosii sare     Mod de preparare: Se alege fasolea verde mai cruda, fara ata, se spala si se crapa prin mijloc in doua. Se pune uleiul intr-o cratita […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.