Fasole cu scaricica de porc afumata

Printeaza

Fasole cu scaricica de porc afumata din: fasole uscata, scaricica de porc afumata, ceapa, pastarnac, bulion si sare.

 

Ingrediente:Fasole cu scaricica de porc afumata

  • 1 kg fasole uscata
  • scaricica de porc afumata
  • 2 cepe
  • 1 pastarnac
  • 2-3 linguri bulion
  • sare

 

Mod de preparare:

Se alege si se spala fasolea bine. Se pune la fiert pe aragaz. Se arunca apa de cel putin 2 ori. Scaricica de porc se taie bucati si se da in fiert.

Se pune fasolea din nou la fiert impreuna cu scaricica. Cand incepe sa fiarba se adauga ceapa toccata si pastarnacul taiat in sferturi si putina sare.

Se lasa la fiert aproximativ 2 ore timp in care se amsteca si se adauga apa daca este necesar. Inainte  cu jumatate de ora de a opri focul se adauga bulionul.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.