Fasole cu fidea

Printeaza

Fasole cu fidea din: dovleac, ceapa, usturoi, ulei, oregano, chimen, piper, concentrat de supa, taitei, sare, pasta de ardei iute, unt.

Ingrediente:Fasole_cu_fidea

  • 250 g dovleac decojit si taiat cubulete
  • o ceapa de marime medie taiata fin
  • 2 catei de usturoi taiati fin
  • o lingura de ulei
  • putin oregano
  • chimen macinat
  • piper negru
  • cuburi cocentrate de supa
  • 150 g taitei
  • o lingurita de sare
  • o lingurita de pasta de ardei iute
  • doua linguri de unt

 

Mod de preparare:

Se prăjesc ceapa şi usturoiul în ulei şi unt cald, se adaugă ardei iute, oregano şi chi­men. Se amestecă bine cu fasolea, apoi totul se fierbe în oala sub pre­siune, cu 2 litri de apă, timp de jumătate de oră. Apoi se verifică dacă fasolea este moale, iar în caz afirmativ se adaugă tăiţeii.

Dacă este cazul, se adaugă sare şi apă şi se lasă în continuare la foc lent timp de o jumătate de oră în oala fără presiune.

Fasole cu fidea

Fasole_cu_fidea

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.