Fasole cu carne tocata de vita si pasta de ardei iute

Printeaza

Căleşte la foc mediu 1 ceapă şi 1 ardei gras roşu, tăiate în cubuleţe, în 1 lingură ulei de măsline timp de 10-15 minute, până se înmoaie. Dă focul mai tare, adaugă 1 linguriţă pudră de ardei iute şi mai lasă totul pe foc câteva minute, apoi adaugă 500g carne tocată de vită.

Sotează-le până când carnea se închide la culoare şi tot lichidul se evaporă. Toarnă conţinutul unei conserve de 400g de fasole boabe, 150ml supă de vită şi 1 lingură de pastă de ardei iute. Lasă să fiarbă la foc mic 15-20 de minute. Asezonează, presară frunze de coriandru şi serveşte.

Fasole cu carne tocata de vita si pasta de ardei iute

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.