Fasole batuta

Printeaza

Fasole batuta din: boabe de fasole, ulei de masline, zeama de lamaie, branza cu verdeata si usturoi.

Ingrediente:

  • 410 g boabe de fasole din conservă
  • 2 linguri ulei de măsline
  • 2 linguri zeamă de lămâie
  • 125g brânză cu verdeaţă şi usturoi

 

 

 

Mod de preparare:

Se pun boabele de fasole într-un blender, apoi se toarnă ulei de măsline si zeamă de lămâie. Se adaugă puţină sare şi piper negru proaspăt măcinat. Apoi se mixează până se obţine o pastă fină.

Se adaugă brânza cu usturoi şi verdeaţă, se mixează, apoi se pune într-un recipient sigilat şi se bagă la frigider.

 

Pofta buna!


Poate te intereseaza si:

Fasole batuta cu ceapa calita

Fasole batuta cu ceapa calita

Fasole batuta cu ceapa calita din: fasole boabe, ceapa, marar, usturoi, ulei, sare. Ingrediente: 2 căni fasole boabe uscată (cam 1/2 kg) 3-4 cepe 1 bucheţel mărar uscat 1 căpăţână usturoi 2-3 linguri ulei sare   Mod de preparare: Fasolea se curăţă de impurităţi şi de boabele sparte sau stricate (înnegrite). Se pun apoi boabele […]

Fasole batuta cu ceapa si usturoi

Fasole batuta cu ceapa si usturoi

Fasole batuta cu ceapa si usturoi din: fasole, usturoi, ulei, ceapa, pasta de tomate, boia, sare. Ingrediente: 500 g fasole boabe uscată 6 căţei usturoi 200 ml ulei 3 cepe 1 lingură pastă de tomate 1/2 linguriţă boia iute 1/2 linguriţă boia dulce sare   Mod de preparare: Pui fasolea la înmuiat cu o seară […]

 

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Nu am mai facut de mult fasole batuta. O sa incerc reteta voastra.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.