Expoziţia GastroPan promite zilnic un program bogat în soluţii, tehnologii şi… delicii culinare!

Printeaza

Gastropan_1Cea mai mare expoziţie autohtonă de panificaţie, cofetărie şi HoReCa revine cu o gamă extinsă de soluţii şi tehnologii pentru afacerile din domeniu, dar şi cu numeroase programe, concursuri şi demonstraţii pentru toate gusturile. Ce atracţii vă aşteatptă în perioada 19-21 martie 2015 la Târgu Mureş.

Tehnologia, arta şi inovaţia îşi dau întâlnire la Centrul Expo President, unde timp de 3 zile se va desfăşura ediţia a şaptea a expoziţiei GastroPan, eveniment al cărui amploare se reflectă şi în cifre: peste 130 de expozanţi din 24 ţări, 3 săli expoziţionale totalizând peste 7.000 mp, zeci de demonstraţii culinare, sute de brutari, cofetari şi bucătari întrecându-se pentru cele mai inovatoare şi originale produse.

Cei peste 20.000 de vizitatori aşteptaţi sunt atât specialişti şi antreprenori din sector, cât şi oameni pasionaţi, dornici de a investi în domeniu. Organizatorii au avut grijă ca în fiecare zi expoziţia să ofere suficiente atracţii pentru vizitatori.

JOI – 19 MARTIE – în prima zi a expoziţiei se desfăşoară cele 6 concursuri de la secţiunile PANIFICAŢIE şi COFETĂRIE, urmând a fi decernate trofeele Pâinea Anului 2015 şi Tortul Anului 2015.

VINERI – 20 MARTIE este ziua dedicată concursurilor de GASTRONOMIE, unde puteţi admira cele mai reuşite platouri culinare şi cele mai impresionante sculpturi în legume şi fructe. Pe parcursul zilei puteţi asista şi la dezbaterea Asociaţiei Specialiştilor din Morărit şi Panificaţie (ASMP), unde puteţi afla cu ce soluţii inovatoare răspund cercetătorii noilor provocări și tendințe ale pieței. Ziua se încheie cu tradiţionala Cină Festivă GastroPan, un prilej de socializare pentru producătorii şi furnizorii din domeniu.

SÂMBĂTĂ – 21 MARTIE vizitatorii vor admira sutele de produse şi piese artistice de la toate concursurile zilelor anterioare şi vor interacţiona cu susţinătorii demonstraţiilor practice. Programul va continua cu concursul organizat de ROMPAN, intitulat „Tineri în industria de morărit şi panificaţie”, cu tematica „Produse dulci din aluat dospit”, competiţie dedicată elevilor cu risc de abandon şcolar.

Atracţii permanente GastroPan 2015:

• cele mai noi oferte de echipamente şi ingrediente de la cei mai renumiţi furnizori;
• idei eficiente pentru diversificarea activităţii şi/sau a gamei de produse;
• soluţii pentru optimizarea producţiei şi reducerea costurilor;
• posibilitatea de a testa modul de funcţionare a numeroase echipamente inovatoare;
…şi multe alte surprize pregătite de cei 130 de expozanţi la standurile proprii!

Expoziţia GastroPan poate fi vizitată pe bază de talon de acces, care este disponibil gratuit pe www.gastropan.ro. Pentru detalii contactaţi organizatorii la telefon 0266-219.392 sau 0733-313.042!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.