Evian Punch Cocktail

Printeaza

Evian Punch Cocktail

Calitate – fără alcoolEvian Punch Cocktail

Bază alcoolică – nici una

Pahar – goblet mare

Categorie – No-alcool drinks

Decoraţiune – 2 felii de ananas pe margine şi cireşe verzi

Se serveste la orice oră

 

Ingrediente

  • 80 g suc de mărar
  • 50 g suc de morcovi
  • 70 g suc de mere
  • 40 g ananas tăiat în bucăţi
  • 30 g apă Evian

Cocktailul apare în 1996, din imaginaţia lui Andrea Cartapatti, de la Hotel Cipriani din Veneţia, primind trofeul pe care-l oferise Societatea Apelor Minerale Evian. Manifestarea, ajunsă la a şaptea ediţie, s-a desfăşurat, conform tradiţiei, în oraşul francez Evian-les-Bains. pe malul lacului Geneva, lângă prestigiosul Hotel Royal. Cocktailul. datorită proprietăţilor sale dietetice şi terapeutice, datorate ingredientelor pe care le conţine, nu este numai un aliment hrănitor pentru dimineaţă, ci este preferat şi de sportivii care îl consumă în timpul activităţilor specifice.

Preparare:

Se amestecă la viteză mare, timp de circa douăzeci de secunde, sucul de mărar, cel de morcovi şi cel de mere cu bucăţile de ananas, într-un blender cu puţină gheaţă sfărâmată. Se toarnă în paharul goblet şi se adaugă apa Evian. La sfârşit, se decorează cu felioarele de ananas, cireşele verzi şi paie.

Evian Punch Cocktail1.jpg Evian Punch Cocktail.jpg

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.