Escalop de vita

Printeaza

O reteta delicioasa de escalop de vita din: pulpa de manzat, smantana, unt, mere, calvados, ciuperci, sare si piper.

Ingrediente:Escalop de vita

  • pulpă de mânzat fără os 220 g
  • smântănă 50 ml
  • unt 15 g
  • mere verzi 160 g
  • rachiu de mere Calvados 50 ml
  • ciuperci 60 g
  • sare, piper după gust

 

Mod de preparare:

Se taie în escalop nuca de vitel, se condimentează si se găteste la tigaie împreună cu mere sotate în unt. Se flambează cu Calvados. Se adaugă smântâna si ciupercile, se reduce sosul si se serveste.

Escalop de vita

Escalop de vita

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.