Escalop de foie gras cu rubarba si portocala confiata
PrinteazaO reteta de Escalop de foie gras cu rubarba si portocala confiata din: escalop foie gras, rubarba, portocala, zahar, unt, sos de rata si grand marnier.
- Escalop foie gras 4 buc. a câte 50 g
- Rubarbă 200 g
- Portocală 1 buc.
- Zahăr 100 g
- Unt 100 g
- Sos (fond) de raţă 2 dl
- Grand Marnier 1 cl
Mod de preparare:
Se prepară un sos din rubarbă cu unt, zahăr şi suc de portocală. Portocala se decojeşte, iar coaja se curăţă de partea albă, se taie pe lung julien, subţire şi se confi ază. Se prepară un sos gastrite şi se deglasează cu sucul de portocale şi cu sosul (fond-ul) de raţă.
Se prăjesc într-o tigaie bucăţile de escalop. Se aşază pe rubarbă, se pune deasupra coaja de portocală şi se acoperă cu sos.
Escalop de foie gras cu rubarba si portocala confiata
Pofta buna!