Dulceaţă de vişine (varianta)

Printeaza

Dulceaţă de vişineDulceata de visine

Ingrediente:

  • 1 kg vişine
  • 1 kg zahăr
  • 3 pahare apă (de 200 ml)
  • 1 linguriţă sare de lămâie

 

Mod de preparare:

Cureţi vişinele de sâmburi ajutându-te de un ac de siguranţă, după ce le-ai ales şi le-ai spălat bine.

Faci pe foc mic un sirop din apă şi zahăr şi când se leagă torni vişinele curăţate, lei imediat vasul de pe foc, îl laşi 30 de minute, după care îl pui din nou la fiert, până se leagă dulceaţa.

Cu 5 minute înainte de a o lua de pe foc, adaugi sarea de lămâie dizolvată în puţină apă călduţă.

Dulceaţă de vişine

Dulceata de visine

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.