Dulceata de struguri cu nuca

Printeaza

Dulceata de struguri cu nuca

Dulceata de struguri cu nucaSe fierbe un sirop din 1 kg zahăr şi 500 ml apă. Se adaugă 1 kg boabe de struguri albi. Se lasă să fiarbă la foc mic până se îngroaşă. Se adaugă 2-3 lămâi tăiate felii subţiri, cu coajă cu tot. Se fierbe până se îngroaşă siropul. Se adaugă câte 1 baton de vanilie şi scorţişoară, 100 g miez de nucă şi se mai clocoteşte puţin.

Se toarnă dulceaţa fierbinte în borcane, se verifică să nu rămână bule de aer. Se capsează şi se întorc borcanele cu gura în jos, până a doua zi.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.