Dulceata de rosii coapte

Printeaza

Dulceata de rosii coapte

Ingrediente:Dulceata de rosii coapte

  • 3 kg de roşii coapte
  • 1 kg zahăr
  • 2 pliculeţe de vanilie
  • 1 esenţă de rom

 

Mod de preparare:

Cureţi rosiile de seminţe şi le tai în patru. Dacă foloseşti alte tipuri de roşii, le cureţi şi de coajă şi le dai în fiert. Apoi le laşi să se scurgă.

Pui zahărul în vas cu 1/2 l zeamă de roşii şi apoi pui siropul la fiert să se lege.

Adaugi şi roşiile scurse şi le fierbi până se leagă ca orice dulceaţă. La final adaugi vanilie, rom şi o pui la borcane.

Le laşi învelite într-o pătură, ca pe toate dulceţurile, până a doua zi.

Dulceata de rosii coapte

Dulceata de rosii copate

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • dulceata de rosii coapte
  • dulceata de rosii

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.