Dulceata de grapefruit

Printeaza

Dulceata de grapefruit

Dulceata de grapefruit

Ingrediente:

  • 1 kg grepfruit
  • 1 kg zahăr
  • 1-2 lămâi

Mod de preparare:

Se spală foarte bine fructele. Se rad pe toată suprafaţa lucioasă. Se pune apă la fiert.

Când clocoteşte, se pun fructele întregi şi se lasă să fiarbă câteva minute (se încearcă cu furculiţa să fie puţin moi). Apoi se scot, se pun în apă rece şi se usucă pe o cârpă uscată.

Din 1 kg zahăr şi 3 pahare de apă se face un sirop bine legat (spuma se adună). Se taie fructele bucăţele şi se pun în siropul legat fierbinte, iar înainte de al lua de pe foc se pune zeama de la 1-2 lămâi.

Se lasă să dea un clocot, se pun la rece până a doua zi. Se acoperă vasul cu o cârpă udă. Se pune în borcane şi se leagă cu celofan.

Dulceata de grapefruit

Dulceata de grapefruit2.jpg Dulceata de grapefruit3.jpg Dulceata de grapefruit.jpg 2Dulceata de grapefruit4.jpg Dulceata de grapefruit1.jpg

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • dulceata de grapefruit
  • dulceata de grefe
  • dulceata de grefuri

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.