Dulceata de castane

Printeaza

O reteta simpla si savuroasa de Dulceata de castane din: castane, zahar, vanilie si rom.

Ingrediente:

  • 2 kilogram castane
  • 1, 5 kilograme zahar
  • vanilie
  • rom

 

Mod de preparare:

Decojeste castanele si pune-le la fiert. Lasa-le pe foc pana se inmoaie. Indeparteaza straturile de pielita. Mixeaza castanele pana se transforma intr-o pasta omogena.

Pune pasta de castane pe foc impreuna cu zaharul. Fierbe compozitia la foc potrivit, timp de 30 de minute.

Inainte de a lua dulceata de pe foc adauga vanilia si romul. Amesteca bine toate ingredientele. Cand este gata, mai lasa dulceata sa se raceasca putin apoi pune-o in borcane.

Dulceata de castane se serveste unsa pe biscuiti si pudrata cu putina scortisoara.

Dulceata de castane

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • dulceata de castane

1 comentariu

  1. Nu am gustat din dulceata de castane

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.