Dulceata de cactus

Printeaza

O reteta de dulceata de cactus din: fructe de cactus, portocale, zahar si zeama de lamaie.

Ingrediente:Dulceata de cactus

  • 4 fructe de cactus
  • 3 portocale
  • 3 cesti cu zahar
  • 3 linguri cu zeama de lamaie

 

Mod de preparare:

Spala fructele si sterge-le cu un servet. Taie fructele de cactus pe jumatate, iar cu ajutorul unei lingurite, scote-le pulpa cu grija. Curata portocalele de coaja si taie-le cubulete.

Intr-un castron, amesteca pulpa de cactus, cubulete de portocala si zaharul. Dupa circa o ora, fructele isi vor lasa zeama.

Pune-le la fiert intr-un vas, la foc redus, pana capata consistenta dorita. Spre final, adauga zeama de lamaie.

Toarna dulceata in borcanele deja pregatite si sterilizeaza-le la bain-marie zece minute.

Dulceata de cactus

Dulceata de cactus

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • dulceata fructe cactus reteta

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.