Dulceata aromata de pepene galben

Printeaza

Dulceata aromata de pepene galben din: pepene, zahar, lamaie.

Ingrediente:Dulceata aromata de pepene galben

  • 1 kg pepene galben
  • 1 kg zahar
  • 2 lamai

 

 

Mod de preparare:

Se curăţă 1 kg pepene galben de coajă şi de seminţe. Se taie pulpa cubuleţe şi se pune într-o oală. Se acoperă cu 1 kg zahăr şi se adaugă 2 lămâi tăiate cubuleţe.

Se lasă la rece 12 ore, apoi se pune pe aragaz la foc mic.

Se adaugă 400 ml apă şi zeama de la 2 lămâi. Se lasă la fiert, amestecând din când în când. Când dulceaţa s-a legat, se toarnă fierbinte în borcane.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.