Dulceata de ardei iuti

Printeaza

Dulceata de ardei iuti din: ardei iuti, zahar, apa.

Ingrediente:Dulceata de ardei iuti

  • 1 kg ardei iuţi
  • 600 g zahăr
  • 100 ml apă

 

Mod de preparare:

Ardeii iuţi se curăţă de cotoare şi seminţe. Pulpa se pune într-o cratiţă cu zahărul şi apa şi se fierbe 20 min. Se trece fiertura prin maşina de tocat şi se mai pune la fiert 15 min.

Se toarnă dulceaţa caldă în borcane sterilizate, închise ermetic cu capace şi se întorc cu gura în jos până se răcesc.

Se serveşte iarna, alături de friptură.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.